Εκπαιδευτική επίσκεψη στην Αθήνα

            Με καλή διάθεση και σύμμαχό μας τον καλό καιρό ξεκινήσαμεστις 10-3-2013 την εκπαοδευτική εκδρομή στη Βουλή των Ελλήνων στην Αθήνα με τη Γ τάξη.

            Αρχηγός ήταν ο κος Πίτος και συνοδοί μας οι κυρίες Ζαχαριάδου Αιμ.,Παπατολίκα Αν.,Δόλλα Ευαγγελία και ο κος Παπαπέτρου Χρήστος.

            Η εκδρομή μας συμπεριλάμβανε από όλα: προσκύνημα στην Ιερά Μονή Ειρήνης της Χρυσοβαλάντου στη Λυκόβρυση ,ξενάγηση στο Νέο Μουσείο της Ακρόπολης και το πρώτο βράδυ γέλια μέχρι δακρύων στην κωμωδία <<Μια τρελή,τρελή σαραντάρα >>.Οι 88 μαθητές διασκέδασαν ,φωτογραφήθηκαν με την πρωταγωνίστρια της παράστασης Βίκη Σταυροπούλου και πήραν αυτόγραφα.

            Η επόμενη μέρα μας βρήκε νωρίς στο πλανητάριο σε προβολή 40 και βόλτα σε εμπορικό κέντρο.Το απόγευμα  στην οδό Ερμού γλυκαθήκαμε με την έκθεση σοκολάτας υγείας Παυλίδη και το βράδυ διασκεδάσαμε ,χορέψαμε και τραγουδήσαμε με ζωντανή μουσική σε αθηναϊκή ταβέρνα  .

            Στις 12/3/2013 το πρωί ξεναγηθήκαμε στην Ακρόπολη και κατόπιν επισκεφθήκαμε το ναό της δημοκρατίας ,τη Βουλή των Ελλήνων.Εκεί μας υποδεχτήκανε οι βουλετές του νομού κος Κωνσταντόπουλος και η κα Μάνη.

            Αργά το απόγευμα πήραμε το δρόμο της επιστροφής με γεμάτη την καρδιά μας όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσουν για μια ζωή.