Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του προγράμματος «Καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συνεργασία των μαθητών και μαθητριών».

 

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι στις 13-12-2013 στο χώρο του σχολείου μας.

Οι μαθητές μας έδειξαν υπερβολικό ζήλο δημιουργώντας χειροποίητα έργα, όπως πίνακες ζωγραφικής, κοσμήματα και διακοσμητικές κατασκευές.

Οι δημιουργίες τους ήταν φτιαγμένες με πολλή αγάπη και αλληλεγγύη ακολουθώντας τον τίτλο του προγράμματος «Καλλιτεχνικές και πολιτιστικές δράσεις με στόχο την κοινωνική αλληλεγγύη και τη συνεργασία των μαθητών».

Οργανώτρια και φέτος ήταν η θεολόγος του σχολείου Αιμιλία Ζαχαριάδου με τη βοήθεια της συνεργάτιδας καθηγήτριας των καλλιτεχνικών κας Κωφού Χαράς.

Συμπαραστάτες του έργου είναι η διευθύντρια του σχολείου, οι γονείς και οι γιαγιάδες των μαθητών μας που πρόσφεραν είδη διατροφής με πολλή αγάπη που ήταν ιδιαίτερα συγκινητική.

Οι απολαβές του παζαριού είναι μεγάλες. Διατέθηκαν δωροεπιταγές για είδη διατροφής σε μαθητές μας. Επίσης για υπόδηση, ένδυση και σίτιση.

Δόθηκαν χρήματα μετά από επίσκεψη με μαθητές μας α) στη Μέριμνα Παιδιού Κατερίνης, β) στο 1ο ΕΕΕΕ (σχολή Κωφαλάλων) στη Θες/νίκη και γ) αγορά ειδών διατροφής στο Παιδικό Χωριό Β. Ελλάδας στο Φίλυρο Θεσ/νίκης.