Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό παζάρι

Στις 7/12/2016 στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας από τις 10:00 έως τις 3:00 μμ πραγματοποιήθηκε το χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό παζάρι .Η επιτυχία του ήταν μεγάλη και αποτυπώθηκε στο βιβλίο εντυπώσεων που υπήρχε στο χώρο του παζαριού. Ιδιαίτερη ευλογία για το σχολείο μας ήταν η παρουσία του Μητροπολίτη μας κ. Γεωργίου και του προϊσταμένου του Ιερού ναού Αγίας Τριάδας π. Αθανασίου Μαρινόπουλου. Τίμησαν με την παρουσία τους ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης κος Καζταρίδης ,ο αντιδήμαρχος κος Κυραϊλίδης ,η υπεύθυνη καινοτόμων δράσεων Πιερίας κα Παππά ,ο διευθυντής του 4 λυκείου και ο διευθυντής του 2ου δημοτικού σχολείου κος Ναχόπουλος,η πρώην διευθύντρια του σχολείου μας κα Πιτσάβα και οι συνταξιούχοι καθηγητές του σχολείου μας .

Επίσης για πρώτη φορά παρευρέθηκαν με τις κοινωνικούς λειτουργούς τους τα παιδιά της Μέριμνας Παιδιού ,τα οποία χάρηκαν ιδιαίτερα.

Μας τίμησαν με την παρουσία τους σύσσωμος ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας ,γονείς ,γιαγιάδες και συγγενείς των παιδιών.

Το ευχάριστο και εορταστικό κλίμα επενδύθηκε μουσικά από την 35 μελή ορχήστρα του 3ου Γυμνασίου και την μουσικό τους κα Ακρίδα Ευγενία και τη χορωδία του σχολείου μας κας Ροδής Κελεσίδου.

Αρωγοί όπως κάθε χρόνο ήταν οι καθηγητές γυμνασίου και λυκείου ,οι γονείς και φίλοι που έκαναν τις χριστουγεννιάτικες αγορές τους από το παζάρι.

Μεγάλη αξία δόθηκε στο φιλανθρωπικό παζάρι από τον ενθουσιασμό ,τη χαρά της προσφοράς ,την αλληλεγγύη των 120 μαθητών που πήραν μέρος και από τις τρεις τάξης του σχολείου μας.

Στο τέλος έγινε ο οικονομικός απολογισμός από τις υπεύθυνες μαθήτριες και μαθητές των ταμείων παρουσία των υπεύθυνων καθηγητριών του προγράμματος .

Συγκεντρώθηκαν και καταμετρήθηκαν τα λιγοστά έργα που έμειναν αδιάθετα .Τις επόμενες μέρες σε συνεργασία με το διευθυντή του σχολείου θα εκδοθούν και θα διατεθούν σε μαθητές μας δωροεπιταγές για τα χριστουγεννιάτικα ψώνια των οικογενειών τους.

Θερμές ευχαριστίες από καρδιάς σε όσους τίμησαν με την παρουσία τους ,όσους πρόσφεραν (γονείς ,γιαγιάδες )και έκαναν τα χριστουγεννιάτικα τους ψώνια.

Ιδιαίτερα στις συνεργάτιδες μου κα Ράλλη Δ .καθηγήτρια καλλιτεχνικών  και κα Σταματοπούλου Π. φιλόλογος.

Επίσης την 15μελή ομάδα μαθητών /τριών που δούλεψε ακούραστα τις Παρασκευές για το άψογο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα.

Ζαχαριάδου Αιμιλία

Θεολόγος